RESTAURANTS

RESTAURANTES

LA PETITE MAISON

Opened in 2010, La Petite Maison has been a hot spot since day 1. Take some time to watch people at the bar before being seated: celebrities, fashionistas and some of the city’s highest rollers are usually seen at the venue. The menu is Provençal French with a Mediterranean bent, and dishes are designed to be shared, as we can see by the generous serving sizes. Favorites include the salt-baked sea bass with artichokes and tomatoes and spiced ice cream for dessert.

Aberto em 2010, o restaurante La Petite Maison é um point badalado desde sua inauguração. Tire um tempo para observar as pessoas no bar antes de escolher uma mesa: celebridades, fashionistas e alguns dos endinheirados da cidade são vistos com frequência no local. O cardápio segue o estilo provençal francês com um toque mediterrâneo e os pratos são preparados para refeições em grupos – vide o tamanho generoso das porções. Não deixe de provar o sorvete apimentado na sobremesa.

LA PETITE MAISON

NOBU

NOBU

Located at Atlantis The Palm, Michelin-starred chef Nobu Matsuhisa prepares his acclaimed Japanese dishes but also some surprises with Arabic influence. Get ready to be amazed by one of the world’s best menus.

 Localizado no Atlantis The Palm, o estrelado chefe Nobu Matsuhisa prepara seus aclamados pratos japoneses mas garante surpresas com um toque árabe. Prepare-se para ser impressionado por um dos melhores cardápios do mundo.

TABLE 9

Head chef Darren Velvick (a Gordon Ramsay’s protégé) is successfully carrying on the restaurant by introducing his own traditional British style into the menu. A superb staff is always ready to guide hesitant guests through courses and delicate versions of comforting desserts.

O chef Darren Velvick (um dos aprendizes de Gordon Ramsay) comanda o restaurante com sucesso ao misturar seu tradicional estilo britânico ao cardápio. Uma equipe muito bem preparada está sempre a postos para ajudar clientes hesitantes entre as opções de pratos e delicadas versões de tradicionais sobremesas.

TABLE 9

Dubai, the city of high-rises, shopping malls and stunning constructions, has transformed itself from a desert to a vacation hot spot, where people flock for sales, sunshine, luxury restaurants, adventure and family fun.

Dubai, a cidade de arranha-céus, shopping centers e construções suntuosas, transformou-se de um deserto a um dos mais badalados destinos turísticos, para onde pessoas do mundo inteiro vão em busca de sol, compras, diversão, luxuosos restaurantes, aventura e diversão para toda a família.

QBARA

The city’s premier Arabic restaurant, Qbara is much more than a meal. Everything starts with a light show projected on the restaurant’s walls – it’s something you must see. The tasting menu brings full-size dishes unloaded at the table one by one. Highlights include the lobster kibbeh with avocado and a rich plate of herb marinated roasted bone marrow and hot Arabic bread.

Um dos melhores restaurantes árabes na região, o Qbara oferece muito mais que uma simples refeição. Tudo começa com um show de luzes projetadas nas paredes do local – é algo imperdível. O menu degustação traz generosas porções servidas uma a uma. Destacamos a lagosta com abacate e o rico prato de tutano marinado em ervas e servido com pão árabe.

QBARA